Novi Sad
09.03.2012.
11:17 > 10:55
Fudbalski klub Vojvodina pokrenuo je akciju pod nazivom: "Biti Vojvodinaš - stvar porodične tradicije".
  • Париске комуне ф89

    10.03.2012 09:19
    Браво за управу !
    Овде се Војводина воли !
  • Slaninar Zapad

    09.03.2012 13:39
    Svaki kvart svaki kraj
    Kakvih ovde lupetanja i negativnosti ima...
    Jole, idi leči se.
    A za ovog grobara iz pk, u Novom Sadu ima dosta studenata iz Sombora, ljudi koji su zavoleli ovaj grad i koji su prepoznali i zavoleli FCV kao svoj klub i Novi Sad kao svoj grad. Većina se neće ni vraćati nazad(a i kako bi kad posla nema), i mislim da je ovo toj ciljnoj grupi najviše i upućeno.
    U samom Somboru, kao i bilo gde drugde, naravno da lokalni klub treba da ima najviše navijača, a ovi veći klubovi(pa i mi) da imaju omanje grupe ali to je svetlosnu godinu još daleko nažalost.
    A nemojte samo vi o licemerju, moraću češće u wc. Navijači kluba osnovanog od komunista, imena istog takvog, jugoslovenstvo furali od prvog sekunda, znate i čijeg oca nacije ste imali na čelu kluba, a na tribini imate transparent Srbi, a i proslavili ste se kao jedni od retkih navijačkih grupa koji su nečije stranačke barjake na stadionu nosili.Od Tito partija crno-bela armija do SRS barjaka ni deset godina nije prošlo.
    Pozdrav od rođenog Somborca. FCV is art.
  • Galawix

    09.03.2012 13:38
    Hmmm...
    Bože me sačuvaj i sakloni.

    Nego, ako su već registrovani kao pravno lice, mogao bi konačno neko od nadležnih komunalaca da pokrene bolju akciju: "Mesec dana bajboka za svaki j...ni grafit".

    Ova akcija ne bi važila za sve one vatrene huligane, koji žvrljaju sprejem po sopstvenoj spavaćoj sobi i one koji navijačke grafite tetoviraju sebi na nos (ili neki drugi manje vidljiv organ).
  • 09.03.2012 13:23
    Super, sad će na svakom zidu i u Somboru pisati Firma...



  • Podbarac

    09.03.2012 12:59
    Da se zna
    Za Vojvodinu treba da navija onaj ko oseca taj klub i ima ga u srcu,bez obzira odakle je po mestu stanovanja i porekla.Glupi slogan -Budi Novosadjanin,navijaj za Vojvodinu- je smislilo glupo rukovodstvo jer i sami nisu Novosadjani nego bi to zeleli da budu.Kao da za Vojvodinu navijaju samo Novosadjani tj.gradjani NS.Bolje ide ona moja-Budi Crnogorac,navijaj za Vojvodinu-pa proslavite sve sto ste osvojili zadnjih godina a to je 0.
  • Novi Sad

    09.03.2012 12:37
    Grobari PK
    Zanimljiv je slogan navijaca FKV "Budi novosadjanin,navijaj za vojvodinu" jer se osnivanjem kluba navijaca
    u Somboru taj isti slogan dovodi u apsurd. Sta bi trebalo da kazu onda navijaci Radnickog iz Sombora za ove
    sto navijaju za FKV?Dakle,navijaci vojvodine, morate biti ljudi, tolerantni i prihvatite razlicitost. Novi Sad ceo, crn i beo!
  • jole

    09.03.2012 12:28
    pita
    zasto tako naivno svako ocepljenje jos od '91 pocinje kroz fudbasko-navijacke obmane ?!
  • ALUMNI

    09.03.2012 12:22
    STVAR KUĆNOG VASPITANJA
    još kada bi mogli biti i članovi Kluba, kada bi vratili Sabor..........
  • 09.03.2012 12:10
    paolo
    Bravo!!!
    Proslo je vreme laznih pobednika!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna